Otvorena nova pošta na Telepu

VIDEO K9: Danas je počela sa radom novoizgrađena pošta na Telepu koja je preuzela poslove dostave i isporuke pošiljaka za oko 45.000 stanovnika u ovom delu Novog Sada.

0
481

Nova poslovnica “Pošte Srbije” na Telepu ima poštanski broj 21107 Novi Sad za 11 rejona redovne dostave u gradu, a iz ove pošte biće organizovana i specijalizovana dostava pošiljaka, Post Express, sa tri zone.

Ova organizaciona promena izvedena je kako bi bio postignut bolji kvalitet poštanskih usluga, rekao je direktor Radne jedinice “Novi Sad” u Pošti Srbije, Dejan Šijak i dodao da je na taj način poboljšano funkcionisanje poštanske mreže u gradu, budući da će rasteretiti dve pošte iz kojih se dostavni rejoni premeštaju u novu poštu, inače 37. u gradu, što korisnicima predstavlja dodatni komfor.

Zanimljivo je da većina Novosađana kao svoj poštanski broj navodi 21000 Novi Sad, iako on ne postoji.

Poštanski broj odgovara broju pošte koja dostavlja pošiljke za određeno područje i u našem gradi ih ima sedam, odnosno toliko je različitih poštanskih brojeva koji se koriste prilikom adresovanja.

Tačnost adresnih podataka, uključujući i podatke o poštanskom adresnom kodu (PAK), građani mogu da provere na sajtu Pošte Srbije www.posta.rs, u odeljku „Pronađite PAK“.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.