Otvorena nova filijala Credit Agricole banke u Pupinovoj palati

VIDEO K9: U Novom Sadu je otvorena nova filijala Credit Agricole banke koja svojim klijentima nudi viši nivo usluge zahvaljujući savremenim tehničkim rešenjima.

0
510

U Pupinovoj palati na adresi Narodnih heroja 1, svečano je otvorena nova filijala Credit Agricole banke koja primenjuje novu organizaciju poslovanja po uzoru na druge zemlje širom sveta.

Filijala je organizovana po novom poslovnom konceptu koji u prvi plan stavlja dostupnost bankarskih servisa klijentima 24 časa svakog dana u nedelji zahvaljujući savremenim tehničkim rešenjima. Kako kažu, cilj je da se klijentima pruži jedinstveno korsiničko iskustvo prilagođeno svakodnevnim potrebama.

“Klijentima su dostupna 24 zona gde mogu u bilo koje doba dana i noći da koriste usluge koje su dostupne na bankomatu. Isto tako imamo automat koji koriste za uplatu pazara koji je, takođe, digitalizovan. I s druge strane, dostupan je eCorner suštinsku gde naši klijenti mogu u nekoj konfornoj zoni kada dođu u filijalu da ga koriste i da se osećaju komforno i zadovoljno kad dođu u Credit Agricole banku”, rekao je David Cvijović, rukovodilac filjale.

Filijala u našem gradu postoji već duže vreme, a od 3. juna ove godine je na ovoj lokaciji.

“Dragi klijenti, partneri, saradnici, dobrodošli. Drago nam je veoma da vas dočekamo u ovoj ekskluzivnoj filijali u samom centru Novog Sada. Na našim licima možete videti koliko smo zadovoljni i srećni što ste nam se pridružili na otvaranju. Veoma smo ponosni što smo deo Credit Agricole inicijative koja podrazumeva modernizovanje 10 000 filijala širom celog sveta”, rekao je na otvaranju Carlos de Cordone, predsednik Izvršnog odbora C.A..

“Danas, iako nema sunca, sunce je u našim srcima, jer smo veoma ponosni što nastavljamo da investiramo ovde i što je to baš slučaj sa filijalom u centru Novog Sada. Kao što je gospodin d Kordu rekao mi smo banka koja je zasnovana na razvijanju odnosa sa klijentima i osim filijale i samog koncepta ono što je najvažnije je naš tim azaposlenih koji je ovde”, naveo je tom prilikom Francois Edouard Drion, generalni direktor C.A.

Kredi Agrikol, kako je istaknuto, uvek teži ka podizanju bankarskih usluga na viši nivo, po meri klijenata.

“Utisci su zaista sjajni. To je upravo ono što smo mi očekivali od Credit Agricola. Credit Agricole je naša banka. Radimo dugi niz godina, sjajnu saradnju imao sa filijalom u Braće Ribnikara i sa timom na čelu sa gospođom Marijom. Uvek nas u svemu podržavaju. I ono što je važno to je banka koja zna i poznaje biznis”, istakao je Saša Mlađenović ispred Karin komerca iz Veternika.

S obzirom na unapređene uslove poslovanja u ovoj filijali, klijenti će, kako je rečeno, svoje poslove moći da obavljaju komfornije, jednostavnije i efikasnije.

Filijala radi ponedeljkom, utorkom, četvrtkom i petkom od 9 do 17 časova i sredom od 10 do 18 časova.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.