Otvoren novi kompleks KJP Zlatibor

VIDEO K9: Na Zlatiboru je danas svečano otvoren novi kompleks Komunalnog javnog preduzeća "Zlatibor" u koji je opština Čajetina uložila 250 miliona dinara.

0
83

Novi poslovni i radni prostor komunalnog preduzeća na Zlatiboru je investicija koju je u potpunosti finansirala lokalna samouprava u iznosu od 250 miliona dinara.

Objekat se prostire na parceli od jednog hektara i ima tri hiljade metara kvadratnih ukupne površine.

Ovo preduzeće, prema rečima njegovog direktora Srđana Pantovića, uz već postojeći zavidan vozni park od oko 100 vozila i 180 zaposlenih praktično se, sa tri lokacije na kojima je do sada funkcionisalao, preseljava u jedan zajednički prostor.

Reč je o jedinstvenom kompleksu koji je u pravom smislu servis u službi građana opštine Čajetina, rekao je predsednik ove opštine Milan Stamatović. Naveo je i da nije retka situacija da republički nivo vlasti ne prepoznaje interese i potrebe malih lokalnih zajednica, kao što je, na primer, opština Čajetina, zbog čega su se, naglasio je on, sami potrudili da ne dođu u situaciju da zavise od tuđe finansijske pomoći.

Stamatović je dodao da će ovo preduzeće u narednom periodu biti prošireno i na oko 10 hektara, kao i da je u nastavku ovih objekata planirana izgradnja reciklažnog dvorišta čime će u potpunosti biti zaokružen ciklus uklanjanja čvrstog otpada sa teritorije opštine Čajetina.

Ova lokacija je, kazao je Stamatović, pažljivo odabrana tako da će sve službe biti na ovom prostoru van naseljenog mesta koji, uz to, ima i mogućnost osmišljenog proširenja, dok će samo službe naplate i informacija ostati u Čajetini i u naselju Zlatibor.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.