Otvoren konkurs za volontere na festivalu “Uhvati film”

Konkurs za volontere za međunarodni 20. filmski festival "Uhvati film", koji se održava od 12. do 16. oktobra u Kulturnom centru Novog Sada, otvoren je do 3. oktobra.

0
44

Svi koji bi voleli da budu deo ekipe Uhvati filma, a ujedno steknu nova poznanstva i veštine, mogu se prijaviti ovde, popunjavanjem prijavnog formulara.

Poslovi u kojima volonteri mogu da uzmu učešće:

– Fotografija: fotogafisanje na Uhvati film festivalu, uz mentorstvo profesionalne fotografkinje;

– Tehnička podrška: personalna asistencija, protokol, tehnička priprema realizacije i organizacija događaja, distribucija promo materijala, priprema paketa za goste…

Uhvati film jedini je regionalni filmski Festival na temu invalidnosti. Već 20. godinu uspešno se održava u Novom Sadu, u organizaciji KAO Parnasa, od 2011. realizuje se u Rijeci, pod organizacijom Udruge Spirit, a od 2017. u Banjaluci pod vođstvom Humanitarne organizacije Partner i u Kotoru u realizaciji ART 365 iz Podgorice.

Cilj Festivala je afirmacija domaćih i inostranih igranih, dokumentarnih i animiranih filmova, čiji su akteri osobe sa invaliditetom, kao i promocija mogućnosti i izazova osoba sa invaliditetom (sa posebnim osvrtom na višestruko marginalizovane grupe) kroz umetnost.

Svi detalji o konkursu i samom Festivalu dostupni su na sajtu festivala.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.