Otvoren dvorac Hertelendi

VIDEO K9: Dvorac Hertelendi od danas je u funkciji i od jeseni očekuje posete dece iz cele Srbije. Rekonstrukciju i dogradnju dvorca u Bočaru finansirala je pokrajina sa gotovo 400 miliona dinara.

0
43

Završena je rekonstrukcija i dogradnja dvorca Hertelendi u Bočaru, objekat je dobio upotrebnu dozvolu i od jeseni očekuje posete dece iz cele naše zemlje, što je veoma značajno za Bočar i opštinu Novi Bečej.

Ovo je nakon obilaska dvorca izjavio predsednik Pokrajinske vlade koji je podsetio da je pokrajina ove radove finansirala gotovo 400 miliona dinara.

Pokrajinska vlada i lokalna samouprava, prema njegovim rečima, formiraće zajedničku ustanovu koja će preuzeti obaveze i kreirati sadržajne programe, a biće utvrđeni modele finaniranja za ovaj kompleks koji može da primi sto dvadesetoro dece.

Mirović je danas obišao i novoizgrađenu fiskulturnu salu u OŠ „Dositej Obradović“ u Bočaru u koju je pokrajina uložila 70 miliona dinara i kojom su meštani ovog sela u novobečejskoj opštini dobili kvalitetne uslove za bavljenje sportom, ali i za održavanje prigodnih manifestacija.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.