Otvoren Dom penzionera u Ledincima

VIDEO K9: Penzioneri u Ledincima dobili su prostor za okupljanje i druženje u čiju je obnovu i opremanje grad uložio 40 miliona dinara. Svečanom otvaranju prisustvovao je i gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić.

0
52

Dom kulture u Novim Ledincima, novoizgrađeni objekat Doma penzionera, posetio je danas gradonačelnik Novog Sada i ovom prilikom razgovarao s članovima Udruženja penzionera „Ledinci“.

Projekat izgradnje i obnove domova penzionera i klubova za starije sugrađane na teritoriji našeg grada započet je 2014. godine i do danas su završeni objekti u Kaću, Kovilju, Budisavi, Kisaču, Bukovcu, Stepanovićevu, Futogu, Sajlovu, prostorije Udruženja penzionera Novog Sada u Poštanskoj ulici, a sada i u Ledincima.

Iz gradske kase je za izgradnju i opremanje Doma penzionera u Ledincima izdvojeno 40 miliona dinara.

Gradonačelnik Đurić je podsetio i na ostale aktuelne radove koje grad finansira u Ledincima, među kojima su i proširenje vrtića i obnova crkve.

Meštanima ovog naselja nesdostaje još dosta toga, a ponajviše kanalizacija, naveo je Đurić koji je građane zamolio za razumevanje istakavši da će i to doći na red prema planu prioriteta razvoja grada.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.