Otpao plafon, povređena učenica

VIDEO K9: Učenica Ekonomsko-trgovinske škole "Jovan Trajković" u Zrenjaninu lakše je povređena juče kada je sa plafona učionice na nju pao deo maltera. Prema rečima direktorke ove škole, učenica je dobrog zdravstvenog stanja, a o slučaju su obaveštene sve nadležne službe.

14

Do nezgode u kojoj je lakše povređena učenica u zrenjaninskoj Ekonomsko-trgovinskoj školi “Jovan Trajković” je došlo juče oko 9 časova, tokom drugog časa, kada je deo maltera otpao sa plafona učionice koja se nalazi na trećem spratu u potkrovlju.

Iako devojčica nije imala vidljive povrede, odmah su obavešteni roditelji, uz insistiranje da se izvrši lekarski pregled, nakon kojeg je konstantovano da su u pitanju lakše povrede i da je učenica dobro, saopšteno je iz škole.

Nakon nezgode ostali đaci su zajedno sa profesorom bezbedno napustili učionicu. 

Direktorka škole Dragoslava Golušin izjavila je da će učionica biti zatvorena sve dok se ne izvrši popravka i provera bezbednosti plafona u celini.

O slučaju su obavešteni i nadležni organi – Policijska uprava Zrenjanin, građevinska inspekcija, Agencija za bezbednost i zdravlje na radu i prosvetna inspekcija.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.