OSPOSOBLJAVANJE KARAĐORĐA ZA LIGU EVROPE

499

VIDEO K9: Sastanak čelnika fudbalskog kluba Vojvodine sa predstavnicima gradske vlasti održan je danas. Najvažnije pitanje o kojem se raspravljalo jeste osposobljavanje stadiona “Karađorđe” za potencijalne utakmice Lige Evrope.

Nakon sjajnih igara Vojvodine u kvalifikacijama za Ligu Evrope, ovaj klub došao je na samo korak od ovog velikog evropskog takmičenja, Jedan od glavnij preduslova koje svaki klub mora da ispuni za igranje ove lige jeste da stadion na kojem će igrati utakmice kao domaćin ispunjava propisane evropske standarde. Kako bi se stadion osposobio, klub i naš grad su udružili snage.

Radovi na stadionu ulaze u završni fazu. Stadion “Karađorđe” bi tako trebalo da bude u popunosti funkcionalan za igranje utakmica Lige Evrope pre odlaska delegacije UEFA.

Još jedno od pitanja o kojem se raspravljalo na sastanku jeste predlog navijača Vojvodine da se postavi video bim na kojem će se javno pratiti revanš utakmica sa moldavskim Šerifom.

Vojvodina prvu utakmicu poslednjeg kola kvalifikacija igra sa moldavskimŠerifom u Novom Sadu 22. avgusta. Revanš utakmica igra se u Moldaviji nedelju dana kasnije.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.