Osiguranje za bezbrižno putovanje

VIDEO K9: Sajam turizma dobra je prilika da se posetioci podsete zašto je važno da pri odabiru neke od destinacija osiguraju svoj boravak kako bi svoj odmor ili slobodne dane proveli što ugodnije i opuštenije, kažu u kompaniji "Dunav osiguranje" i ističu da su pripremili brojne akcije i pogodnosti za klijente.

10

“Popust za nezaboravan spust” akcija je “Dunav osiguranja” koja korisnicima usluga omogućava da ostvare znatne popuste na visinu premije za putna i imovinska osiguranja, kao i na brojne usluge “Dunav auta” za zimsku sezonu. Acija traje do 29. februara.du

“Onlajn kupovina individualne ili porodične polise putnih osiguranja, PZO i/ili paket putnog osiguranja, može se obaviti vrlo jednostavno – preko interneta, klikom na link www.dunav.com/kupi-online/ a polisa se može dobiti čak 15 odsto jeftinije”, rekla je Jugoslava Smiljković Stojanović, marketing menadžerka “Dunav osiguranja”.

Za porodično osiguranje, kako je istakla, osiguranici dobijaju posebne pogodnosti, a deca su besplatno osigurana tokom putovanja.

“Tako polisa putničkog zdravstvenog osiguranja za jednu osobu iznosi 777 dinara, odnosno, sa uključenim ski rizikom za boravak u nekom od evropskih ski centara, staje oko 1.100 dinara. Onlajn kupljena porodična polisa košta 1.690 dinara”, kazala je Smiljković Stojanović.

Agent prodaje u agenciji Wayout Marija Blagojević, koja godinama organizuje putovanja za Egipat, Kipar i Emirate, kaže da putnicima, zahvaljujući saradnji sa „Dunav osiguranjem“, obezbeđuju dodatnu sigurnost zahvaljujući putnom zdravstvenom osiguranju u sklopu aranžmana.

“Važno nam je da svi putnici budu osigurani na destinaciji jer se nekada dese i neke vanredne situacije, a polisa koju dobijamo od ‘Dunav osiguranja’ već godinama se pokazala kao dobra, jer pruža dodatni komfor tokom boravka u inostranstvu i zahvaljujući njoj se putnici mogu osećati sigurnije”, navela je Marija Blagojević, agent prodaje agencije Wayout.

Smiljković Stojanović rekla je da je kompanija „Dunav osiguranje“ 2019. godine zaključila više od 330.000 polisa putničkog zdravstvenog i paketa putnog osiguranja, što je rast od osam odsto u poređenju sa 2018. godinom.

Onlajn polisu je u januaru ove godine zaključilo trostruko više građana Srbije u odnosu na januar 2018. godine.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.