Osiguranje i od Kovida 19

VIDEO K9: Kompanija Dunav osiguranje odgovorila je zahtevu trenutka i za građane koji moraju na put u inostranstvo pripremila novo osiguravajuće pokriće za kovid 19. Prilog koji sledi sadrži plasman proizvoda.

0
65

Kompanija „Dunav osiguranje“ podržava preporuke da leto pred nama provedemo u našoj zemlji i da je bolje upoznamo. Ali šta ako iz neodložnih razloga ipak morate ili želite da otputujete van granica naše zemlje? Kako bi našim građanima pružili dodatnu sigurnost tokom putovanja u inostranstvo i odgovorili zahtevu trenutka, u sklopu polisa putnih osiguranja Dunav osiguranje uvelo je novo osiguravajuće pokriće za kovid 19!

Svim osiguranicima koji tokom letnje sezone putuju u neku od evropskih zemalja, kao i u Tursku ili Rusku Federaciju, pružena je mogućnost zaključenja polise putnog zdravstvenog osiguranja ili paketa putnog osiguranja koji, pored standardnih rizika, obuhvataju i rizik od kovida 19. Suma osiguranja po polisi je 35.000 evra.

Cena individualne polise putnog osiguranja za sedam dana boravka u inostranstvu iznosi samo 1.100 dinara, ukoliko se zaključi onlajn. Polise putnih osiguranja mogu se zaključiti i na oko 600 prodajnih mesta Kompanije.

Ugovaranjem pokrića za kovid 19 građani koriste popust od 15% na onlajn zaključenu polisu osiguranja do 30. septembra.

Pokriće za kovid 19 obuhvata:

  • troškove pregleda lekara i testiranja u slučaju ispol?avanja simptoma infekcije radi hitne medicinske
    pomoći i dijagnoze infekcije kovidom 19,
  • troškove nabavke lekova u vanbolničkom lečenju za slučaj potvrđene infekcije,
  • troškove bolničkog lečenja i
  • troškove repatrijacije u vrednosti do 5.000 evra.
    Šta ne obuhvata dodatno pokriće za kovid 19:
  • preventivno testiranje na kovid 19 i
  • troškove boravka u karantinskoj izolaciji.

Detaljnije informacije mogu se dobiti besplatnim pozivom na broj Kontakt centra „Dunav osiguranja“ 0800 386 286, putem i-mejla kontaktcentar@dunav.com , ili na sajtu Kompanije www.dunav.com .

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.