Osećanjima nacrtan zvuk

VIDEO K9: Aleksa Nedić i Ljubica Živojnović, učenici Škole za osnovno i srednje obrazovanje Milan Petrović, osvojili su prvo i treće mesto na likovnom konkursu za decu sa ošetećnim sluhom iz cele Srbije. U prostorijama škole Milan Petrović danas je upriličena i svečana dodela nagrada pobednicima.

75

Aleksa Nedić i Ljubica Živojnović, učenici ŠOSO Milan Petrović iz Novog Sada osvojili su prvu i treću nagradu na likovnom konkursu za decu sa oštećenim sluhom sa temom „Moji slušni aparati i ja“, organizovanom u okviru akcije Čuti i Razumeti koju već tradicionalno, 9. godinu za redom, organizuje preduzeće Audiovox.

Dobitnik prve nagrade na likovnom konkursu Aleksa Nedić trenutno pohađa 7. razred, dok je Ljubica Živojnović, koja je osvojila treće mesto, 6. razred osnovne škole Milan Petrović. Njihova nastavnica likovne kulture naglasila je kako đaci ove škole rado i često učestvuju na likovnim konkursima, a ovoga puta uspeli su da za tri časa odrade zadatak.

Ove godine žiri je morao da izabere najbolje između 21 izvanrednog dečjeg rada koje je na konkurs poslalo 7 škola za decu sa oštećenim sluhom iz cele Srbije, a pored nagrađenih iz novosadske škole, drugo mesto na nagradnom konkursu pripalo je Mladenu Đorđeviću iz Škole sa domom za učenike oštećenog sluha u Kragujevcu, kao i još jedno treće mesto koje je osvojio Luka Kostadinović iz Škole Bubanj iz Niša.

Prvoplasirani je od organizatora dobio laptop, drugoplasirani tablet, dok su trećeplasiranima uručene enciklopedije.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.