Organizovano parkiranje tokom Poljoprivrednog sajma

VIDEO K9: Od 21. do 27. maja posetiocima Međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu biće na raspolaganju više od 1.400 parking mesta u neposrednoj okolini sajma, saopšteno je iz Parking servisa.

0
46

Parkiranje u okolini Novosadskog sajma biće posebno organizovano od 21. do 27. maja, zbog održavanja 89. Međunarodnog poljoprivrednog sajma, saopšteno je iz novosadskog Parking servisa.

Na ovim lokacijama nalazi se više od 1.400 parking mesta, koja će biti pod naplatom od 8 do 20 časova, po ceni od 250 dinara za ceo dan.

Parkiranje će biti organizovano u ulicama: Novosadskog sajma, od Drinske do Hajduk Veljkove ulice i od Hajduk Veljkove do Mičurinove i na Platou ispred sajamske hale, na uglu ulica Novosadskog sajma i Hajduk Veljkove, zatim na Platou između Mičurinove i Hajduk Veljkove ulice i Ispred sajamske hale u Hajduk Veljkovoj ulici.

Parking će takođe biti organizovan u ulici braće Popović, sa neparne strane, od ulice Branka Bajića do ulice Stevana Mokranjca, u ulici braće Popović, od Ulice Branka Bajića do Hajduk Veljkove, u Branka Bajića i na uglu ulica Branka Bajića i Bulevara Evrope, kao i u Mičurinovoj i Bogdana Garabantina.

Uplata parkinga će moći da se izvrši slanjem SMS-a ili kupovinom parking karte na kiosku.

Za stanare u ulicama koje su pod naplatom važiće stanarske parking karte.

Na delu Bulevara Evrope u desnoj kolovoznoj traci, od Ulice Kornelija Stankovića do Futoškog puta, biće organizovano parkiranje za autobuse.

„Pauk” služba će raditi pojačano, u saradnji sa saobraćajnom policijom, saobraćajnom i komunalnom inspekcijom, kako ne bi dolazilo do saobraćajnih gužvi usled nesavesnog i pogrešnog parkiranja.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.