Opština Beočin sanira izgorele krovove

0
24

Za sanaciju krovova stanova koji su izgoreli u požaru u četvrtak, 19. januara, u beočinskom naselju Kolonije pobrinuće se opština Beočin.

Čelnici opštinske uprave održali su juče sastanak s građanima čiji su domovi oštećeni u požaru.

Predsednica opštine Biljana Janković izjavila je da je, prema prvom uviđaju inspekcijskih i nadležnih službi, sanacija i izgradnja krova prioritet na svih devet stanova koji su oštećeni te da će, u želji da daju svoj doprinos i podršku, opština Beočin u potpunosti snositi troškove radova na izgradnji krovova, uz učešće partnera koji će donirati građevinske materijale i ostalo.

Za ostale poslove rekonstrukcije domova izgorelih u požaru u Kolonijama, otvoren je namenski račun čiji je broj objavljen na sajtu opštine Beočin i na koji donacije mogu uplatiti kompanije svi ljudi dobre volje

840-744151843-84 poziv na broj odobrenja po modelu 97* 50-210
svrha uplate: pomoć za saniranje posledica požara u Beočinu 2023. godine – naselje Kolonije
šifra plaćanja: 153 – za gotovinske uplate; 253 – za bezgotovinske uplate

Ova opština je proteklih dana u kongresnom centru na Andrevlju obezbedila smeštaj porodicama pogođenim požarom, kojima je bio neophodan, a pokrenuta je i akcija prikupljanja stvari i garderobe za njih u prostorijama Crvenog krsta u Beočinu (Svetosavska 2) radnim danima od 8 do 15 časova.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.