Opozicija u senci

VIDEO K9: Nakon raspada Saveza za Srbiju i raskola u Demokratskoj stranci, udružene opozicije u Srbiji više definitivno nema, a ni jasno definisanog plana o budućim akcijama delovanja. Pokret Dveri odlučio se za samostalno delovanje i javnosti ponudio proglas pod nazivom "Promena sistema, sigurnost za sve".

0
16

Ni nakon više od 100 dana od izbora 21. juna Srbija nema formiranu novu vladu, ali ni najavljenog jasnog plana opozicije koja je te izbore bojkotovala.

Očekivanja građana koji su se nadali i jednom i drugom nisu ispunjena, naročito nakon što je Savez za Srbiju, glavni zagovarač bojkota, prestao da postoji.

Predsednica Pokrajinskog odbora Pokreta Dveri, Ivana Stojanović, podsetila je da su oni bili jedan od osnivača Saveza za Srbiju.

Srbiji, kako je rekla, nije dovoljna samo promena vlasti, već i promena sistema, što je bio i razloga Dveri su nedavno objavile proglas pod nazivom “Promena sistema, sigurnost za sve” u cilju motivisanja javnosti da se o njemu izjašnjava kako bi došli do najboljih rešenja.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.