Oporavak novinarke Branke Jajić

VIDEO K9: Pesničkoj večeri upriličenoj sinoć u okviru manifestacije “Banatska bajka” prisustvovala je i novinarka i urednica lista "Zrenjanin”, Branka Jajić, koja se po prvi put pojavila u javnosti nakon nesreće koju je imala pre tri meseca.

0
245

“Banatska bajka – leto u Gradskoj bašti”, zajednički je projekat Kulturnog centra Zrenjanina, Turističke organizacije grada Zrenjanina i IP Medija 023. Ove godine planirano je da se održi 66 tematskih večeri različitih kulturnih sadržaja.

Čast da otvori pesničko veče u Gradskoj bašti pripala je našoj velikoj i poštovanoj novinarki Branki Jajić, koja je smogla snage da tri meseca nakon nesreće i zadobijenih teških telesnih povreda, svojim prisustvom oplemeni program i na veliko oduševljenje svih prisutnih uveliča ovu manifestaciju.

Da su ljubav, vera, nada i volja za životom jači od svake bolesti Branka je još jednom pokazala i dokazala da je najveća među velikima.

Posebno zadovoljstvo zbog dolaska Branke Jajić izrazila je i Maja Pandurov, jedan od organizatora manifestacije “Banatska bajka”

Druga po redu manifestacija “Banatska bajka”, tokom dva i po meseca trajanja, bogatim umetničkim sadržajima za sve generacuje, predstavlja kulturne potencijale našeg grada, a program ove letnje manifestacije će trajati do 19. avgusta. (Prilog KTRV Zrenjanin)

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.