OPENS2019 traži volontere

VIDEO K9: Nakon što je Novi Sad krajem prošle godine postao Omladinska prestonica Evrope za 2019. godinu, kada je velikoj pobedi mladih Novog Sada značajno doprineo i tim volontera koji su tokom cele prošle godine učestovali u aktivnostima ovog projekta, ove godine organizacija OPENS-a proširuje tim volontera i otvara konkurs za novih 20 potrebnih za predstojeće aktivnosti.

0
203

U ponedeljak je raspisan konkurs na 20 novih volonterskih pozicija u timu OPENS volontera.

Oni će nakon selekcije i intervjua sa omladinskim radnicima i predstavnicima OPENS tima biti rasporođeni na veoma zanimljive volonterske pozicije, pre svega u okviru promo tima i edukativnog tima, kao i timu volontera za javne akcije koji će svojim zalaganjem moći da doprinesu predstojećim aktivnostima koje će biti realizovane u okviru projekta OPENS 2019.

Rok za prijavu je 11. april do 17 časova.

Kako je precizirano u saopštenju, mogu da se prijave svi mladi iz Novog Sada i okoline koji imaju od 15 do 30 godina i zainteresovani su da se angažuju na ovom projektu, dok će zauzvrat dobiti priliku da se druže s vršnjacima, steknu nova znanja i veštine, doprinesu svom razvoju i razvoju svoje lokalne zajednice.

Podsetimo, Novi Sad – Omladinska prestonica Evrope 2019 (OPENS2019) ima za cilj da podrži mlade ljude da postanu proaktivni inicijatori pozitivnih promena i inovativnih ideja u društvu kako u gradu Novom Sadu tako i na nacionalnom, regionalnom i internacionalnom nivou.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.