Opasna oštećenja na putevima

VIDEO K9: Obilne padavinekoje su iza nas izazvale su oštećenje kolovoza na nekoliko lokacija u gradu, a jedno od i na Bulevaru kralja Petra I, pred sam pešački prelaz u srednjoj traci. Ovo, za vozače i pešake opasno udubljenje u kolovozu, bilo je prisutno poslednjih nekoliko dana.

0
143

Radnici ,,Vodovoda i kanalizacije” zatrpali su rupu peskom i obezbedili lokaciju. Iz tog preduzeća je, nakon što su ustanovili da oštećenje nije izazvao kvar na vodovodnim ili kanalizacionim cevima, kako prenose likalni mediji, saopšteno da će o svemu izvestiti Gradsku upravu koja bi trebala da izda nalog preduzeću zaduženom za asfaltiranje da obavi neophodne radove.

Ovo, međutim, nije i jedino potencijalno opasno oštećenje na kolovozu koje preti pešacima i vozačima.

Našoj redakciji obratila se sugrađanka iz Petrovaradina zbog oštećenja na Varadinskom mostu u traci za Novi Sad, koje je pre dva dana, kako kaže, iseklo gumu na automobilu koji je vozio njen suprug. Prema rečima sugrađanke, ovo oštećenje prisutno je na mostu već skoro godinu dana, a pre dva meseca nadležne gradske službe su postavile znak upozorenja.

Niko, međutim, još nije otklonio ovu opasnost koja ugrožava bezbednost vozača na Varadinskom mostu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.