Onlajn doček 7.529

VIDEO K9: Naši sugrađani koji Novu Godinu slave po julijanskom kalendaru, moći će večeras da uživaju u bogatom oniline novogodišnjem programu.

21

Kako je doček 2020. godine zbog trenutne epidemiološke situacije protekao drugačije u odnosu na sve prethodne, izuzetak neće biti ni Srpska nova godina za one koji je proslavljaju prema julijanskom kalendaru.

Naši sugrađani će, međutim, umesto provoda na trgovima i ugostiteljskim objektima, moći u svojim domovima da uživaju u više od 10 sati onlajn programa muzičke, vizuelne i izvođačke umetnosti u Novom Sadu, u okviru projekta “Doček 7529”, najavili su organizatori.

Program će biti dostupan na platformi visitns.rs, ali i na određenim televizijskim kanalima i predstaviće široku lepezu izvođača.

Nastupiće Stefan Milenković sa kamernim orkestrom Kamerata Akademika i gostom Vasilom Hadžimanovim, grupa Električni orgazam, nezavisni rok-elektro muzičar iz benda Buč Kesidi, zatim autentični izvođači novosadske umetničke scene – Agota Vitkai Kučera, Lane Zorjan i drugi.

Pod platformom projekta “Novi Sad – Evropska prestonica kulture”, koncerti će se odvijati u 14 novosadskih prostora za kulturu uz učešće gotovo 100 umetnika.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.