Oktobar – mesec popusta za osiguranje automobila u Niškom i Topličkom okrugu

VIDEO K9: Povodom Desetog sajma automobila, motora i prateće opreme „Auto-moto fest Niš 2019“ u Nišu, Kompanija „Dunav osiguranje“ odobrava specijalne popuste i pogodnosti za osiguranje automobila u okruzima u Niškom i Topličkom okrugu.

105

Deseti sajam automobila, motora i prateće opreme „Auto-moto fest Niš 2019“ u Nišu, doneo je specijalne popuste i pogodnosti koje građani mogu ostvariti u poslovnicama „Dunav osiguranja“ na području Nišavskog i Topličkog okruga, kao i opštine Sokobanja, kao i na sajamskom štandu.

O kojim pogodnostima je reč pojasnio je Goran Gavrilović, direktor Glavne filijale „Dunav osiguranja“ u Nišu.

„Naša kompanija nudi popust od 15 odsto pri zaključenju auto-kasko polise za nova vozila proizvedena 2018. i 2019. godine, koja se prvi put registruju, popust od 10 odsto pri zaključenju auto-kasko polise za ostala putnička vozila, kao i pri zaključenju polise mini-kasko, popust od 20 odsto za obnavljanje ili zaključenje nove polise osiguranja od auto-nezgode, sa osiguranom sumom do 1.000.000 dinara za slučaj invaliditeta i osiguranom sumom od 500.000 dinara za slučaj smrti usled nesrećnog slučaja, uz zaključenu ili obnovljenu polisu osiguranja od auto-odgovornosti, ili polisu auto-kaska, ili polisu mini-kaska, te popust od 20 posto za premiju osiguranja pomoći na putu, uz zaključenu ili obnovljenu polisu osiguranja od auto-odgovornosti ili polisu auto-kaska, ili mini-kaska“, precizirao je Gavrilović.

Promotivna akcija „Dunav osiguranja“ traje od 1. do 31. oktobra ove godine, a polise je moguće zaključiti na svim prodajnim mestima Glavne filijale „Dunav osiguranja“ u Nišu, u „Dunav centrima“, kao i na štandu „Dunav osiguranja“ na Sajmu.

Detaljnije informacije mogu se dobiti na adresi www.dunav.com i besplatnim pozivanjem Kontakt centra Kompanije na broj 0800 386 286.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.