Oktobar – mesec popusta za osiguranje automobila u Niškom i Topličkom okrugu

VIDEO K9: Povodom Desetog sajma automobila, motora i prateće opreme „Auto-moto fest Niš 2019“ u Nišu, Kompanija „Dunav osiguranje“ odobrava specijalne popuste i pogodnosti za osiguranje automobila u okruzima u Niškom i Topličkom okrugu.

81

Deseti sajam automobila, motora i prateće opreme „Auto-moto fest Niš 2019“ u Nišu, doneo je specijalne popuste i pogodnosti koje građani mogu ostvariti u poslovnicama „Dunav osiguranja“ na području Nišavskog i Topličkog okruga, kao i opštine Sokobanja, kao i na sajamskom štandu.

O kojim pogodnostima je reč pojasnio je Goran Gavrilović, direktor Glavne filijale „Dunav osiguranja“ u Nišu.

„Naša kompanija nudi popust od 15 odsto pri zaključenju auto-kasko polise za nova vozila proizvedena 2018. i 2019. godine, koja se prvi put registruju, popust od 10 odsto pri zaključenju auto-kasko polise za ostala putnička vozila, kao i pri zaključenju polise mini-kasko, popust od 20 odsto za obnavljanje ili zaključenje nove polise osiguranja od auto-nezgode, sa osiguranom sumom do 1.000.000 dinara za slučaj invaliditeta i osiguranom sumom od 500.000 dinara za slučaj smrti usled nesrećnog slučaja, uz zaključenu ili obnovljenu polisu osiguranja od auto-odgovornosti, ili polisu auto-kaska, ili polisu mini-kaska, te popust od 20 posto za premiju osiguranja pomoći na putu, uz zaključenu ili obnovljenu polisu osiguranja od auto-odgovornosti ili polisu auto-kaska, ili mini-kaska“, precizirao je Gavrilović.

Promotivna akcija „Dunav osiguranja“ traje od 1. do 31. oktobra ove godine, a polise je moguće zaključiti na svim prodajnim mestima Glavne filijale „Dunav osiguranja“ u Nišu, u „Dunav centrima“, kao i na štandu „Dunav osiguranja“ na Sajmu.

Detaljnije informacije mogu se dobiti na adresi www.dunav.com i besplatnim pozivanjem Kontakt centra Kompanije na broj 0800 386 286.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.