OK Vojvodina: Slobodan Boškan novi sportski direktor

VIDEO K9: Nekadašnji odbojkaški reprezentativac Slobodan Boškan izglasan je za novog sportskog direktora Odbojkaškog kluba Vojvodina.

431

Dugogodišnji sportski direktor Nikola Marić preimenovan je na funkciju savetnika za sportska pitanja, te je Slobodan Boškan nekadašnji odbojkaški reprezentativac novi sportski direktor OK Vojvodine.

Boškan je rekao da mu je veliko zadovoljstvo što je postavljen za sportskog direktora, jer je Vojvodina klub u kojem je igrao, stasao i postao igrač. On je dodao i da mu je čast što je postavljen na ovu funkciju:

VELIKI IZAZOV!

” Za mene će to biti veliki izazov, posebno nakon novih dešavanja u klubu. Vojvodina je brend, ima iskustvo, organizaciju, uspehe, nova Uprava donela je nagradnju, a smatram da još ima prostora da napreduje u svim segmentima, a posebno u mlađim kategorijama.”, rekao je Boškan. 

Ovu sezonu OK Vojvodina je počela sa pojačanjima u sponzorskom timu, kao i sa izmenama na funkcijama u klubu. Sa time se i danas nastavilo, pa su izglasani novi članovi Upravnog Odbora – Nenad Ćaćić, Ljubomir Jovanović, bivši rukometaš.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.