Održana sednica Saveta za urbanizam

VIDEO K9: Sednica Skupštine grada biće održana u petak, 25. novembra a odbrnice i odbornici raspravlajće i o izmeni i dopuni Plana generalne i detaljne regulacije na par lokaliteta u gradu, čije su predloge na današnjoj sednici prihvatili članovi Saveta za urbanizam.

0
12

Članovi Saveta za urbanizam, poslovni prostor i stambenu podršku prihvatili su većinom glasova Predlog odluke o izradi izmena i dopuna Plana generalne regulacije naseljenog mesta Veternik koji se odnosi na lokalitet u Ulici Petra Bige broj 31, kao i Predloge odluka o izmenama i dopunama detaljne regulacije ulaznog pravca duž puta Novi Sad – Rumenka, Klisanskog puta u Novom Sadu (lokalitet u Ulici Sentandrejski put br. 153-155) i blokova oko Ulice cara Dušana u Novom Sadu (lokalitet u Ulici cara Dušana broj 33).

Na sednici je prihvaćen i Predlog odluke o otuđenju stanova iz javne svojine Grada Novog Sada u Novom Sadu, Klisanski put br. 7 i 9, bez naknade, koji su dodeljeni u zakup ratnim vojnim invalidima i porodicama palih boraca, zatim Predlog odluke o otuđenju stanova iz javne svojine Grada Novog Sada u Futogu, koji su dodeljeni u zakup izbeglim licima, Predlog rešenja o davanju na korišćenje nepokretnosti u javnoj svojini Grada Novog Sada Autonomnoj pokrajini Vojvodini za potrebe Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Novi Sad, Novi Sad, bez naknade, Predlog rešenja o davanju na korišćenje nepokretnosti u javnoj svojini Grada Novog Sada Autonomnoj pokrajini Vojvodini za potrebe Doma zdravlja „Novi Sad“, Novi Sad, bez naknade i Predlog rešenja o davanju na korišćenje nepokretnosti u javnoj svojini Grada Novog Sada Centru za socijalni rad Grada Novog Sada.

O prihvaćenim predlozima raspravljaće odbronice i odbornici gradskog parlamenta na sednici zakazanoj za petak, 25. novembar.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.