Održan žreb za Prvenstvo Vojvodine u radničkom sportu

VIDEO K9: U Novom Bečeju je juče održano žrebanje za sastav grupa i redosled nastupa ekipa na Prvenstvu Vojvodine u radničkom sportu. Takmičari će se na ovom prvenstvu nadmetati u 19 različitih sportova.

0
659

Prvenstvo Vojvodine u 19 različitih sportova održaće se 23. i 24. septembra, odnosno 7. i 8. oktobra ove godine u Novom Bečeju i Bečeju, obzirom na to da su ove dve opštine domaćini 12. Sportske olimpijade radnika Vojvodine predviđene za 2019. godinu.

Novi Bečej će, 23. i 24. septembra, biti domaćin u rukometu, bič voleju, basketu za muške i ženske ekipe, srednjem fudbalu i boćanju za muškarce, odnosno kuglanju za žene, dok će se 7. i 8. oktobra u Novom Bečeju održati prvenstvo u košarci i pikadou za muškarce i žene, sportskom ribolovu i kuglanju za muškarce.

U susednom Bečeju, u istim ovim terminima, održaće se takmičenja u deset disciplina: fudbalu, malom fudbalu, odbojci, plivanju, streljaštvu, nadvlačenju konopaca, tenisu, atletici, stonom tenisu i šahu. Pored predviđenih termina za održavanje Prvenstva Vojvodine, takmičenje u malom fudbalu će se održati u međuterminu, odnosno 30. septembra i 1. oktobra u Bečeju.

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.