Održan Sajam obrazovanja

VIDEO K9: Više od 500 obrazovnih profila predstavljeno je na trodnevnom Međunarodnom sajmu obrazovanja, koji je u prostoru Novosadskog sajma bio otvoren od 7. do 9. marta.

0
186

14. po redu Sajam obrazovanja “Putokazi”, pored pratećeg programa, predstavio je više od 500 obrazovnih profila.

Pored srednjih škola i gimnazija, posetioci su na štandovima Sajma obrazovanja mogli videti i ponude državnih i privatnih fakulteta i naučnih instituta iz naše zemlje i inostranstva. Naša ekipa zabeležila je atmosferu tokom sajamskih dana.

Na Sajmu obrazovanja ove godine bi lo je prisutno 14 novosadskih srednjih škola, a učenici završnih razreda osnovne škole imali su uvid u ponudu školovanja u Švajcarskoj, Nemačkoj i Velikoj Britaniji, kao i privatnim srednjim školama u našoj zemlji.

Na Sajmu su se predstavili i fakulteti Novosadskog univerziteta i tri naučna instituta, uz ponudu fakulteta državnog i privatnog sektora iz naše zemlje i visokoobrazovnih institucija iz Švajcarke, Velike Britanije, Nemačke, Kanade, Španije, Slovenije, Slovačke, Rusije, Crne Gore, Republike Srpske. Posle više godina, na Sajmu je svoje obrazovne institucije predstavilo i Ministarstvo odbrane.

Tokom trodnevnog Međunarodnog sajma obrazovanja građanima su svoj rad predstavili i pripadnici Uprave policije, Uprave kriminalističke policije, Uprave saobraćajne policije, Sektora za vanredne situacije, kao i zaposleni u Sektoru za analitiku, telekomunikacione i informacione tehnologije MUP-a Srbije.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.