Održan “Junski susret menadžera”

VIDEO K9: "Junski susret menadžera održan je juče u Palati umetnosti "Madlena" u Beogradu u organizaciji Srpske asocijacije menadžera (SAM).

0
11

Na “Junskom susretu menadžera” održanom sinoć u Beogradu, sumirani su rezultati u prvih šest meseci 2024. godine, ali i najavljeni planovi za naredni period.

Predsednik Srpske asocijacije menadžera (SAM) Mihailo Janković osvrnuo se i na aktivnosti koje su realizovane u prvoj polovini godine, ne samo za članove, već i za širu poslovnu zajednicu.

Izazovi menadžera su brojni, zbog čega SAM i postoji, naveo je Janković.

“Junski susret menadžera” koji tradicionalno organizuju, ovaj put je bio poseban zbog toga što Srpska asocijacija menadžera ove godine slavi 18 godina postojanja, a na događaju je prvi put dodelila nagradu za celokupno poslovno ostvarenje istaknutom lideru i menadžeru, Slobodanu Vučićeviću, svom osnivaču i prvom predsedniku.

Unapređenje i razvoj menadžera biće među prioritetima rada SAMA-a u drugoj polovini godine, rekla je Jelena Bulatović, izvršna direktorka SAM-a.

Odgovornost menadžera i kompanija prema životnom okruženju i dalje će, kako je rekla, ostati u fokusu saradnje sa Ministarstvom zaštite životne sredine u narednom periodu, u cilju promocije zelene agende, zelene tranzicije, a posebno promocije najboljih praksi kompanija u ovom domenu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.