Održan Jesenji sajam zapošljavanja

VIDEO K9: Danas je na Novosadskom sajmu od 10 do 15 časova održan Jesenji sajam zapošljavanja u organizaciji NSZ-a.

0
62

Na 34. Sajmu zapošljavanja, koji zajednički organizuju Grad i Novosadska filijala Nacionalne službe za zapošljavanje, danas su na Novosadskom sajmu 54 kompanije zainteresovanima ponudile oko 800 slobodnih radnih mesta.

Sajam zapošljavanja u Novom Sadu prosečno poseti oko 2.000 sugrađana, od kojih svaki četvrti, u roku od 6 meseci ili kraće, dođe do posla zahvaljujući ovom manifestaciji, kaže Đurđina Mačak, PR Filijale Novi Sad NSZ.

Tržište rada kod nas je postalo mnogo dinamičnije te stoga i poslodavci moraju da prate trendove i prilagođavaju uslove željama zaposlenih, kako ih ne bi izgubili i kako bi privukli nove radnike, koji su u mnogim oblastima deficitarni u našoj zemlji.

Mala zarada više nije jedini razlog napuštanja posla, zaposlenima je sada bitno da rade u zdravoj atmosferi sa što manje stresa i fizičkog napora, kao i sa što više slobodnog vremena za privatan život.

Podsetimo, Nacionaln služba za zapošljavanje organizuje godišnje dva Sajma zapošljavanja u Novom Sadu, prolećni i jesenji, a prema podacima od prošle godine, zahvaljujući njima je zaposleno oko 900 osoba.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.