Održan 2. “Sajam zavičaja”

VIDEO K9: U Novom Sadu je juče održan drugi po redu "Sajam zavičaja" na kojem su učesnici imali priliku da svoj rad i aktivnosti prezentuju na najbolji mogući način.

36

Sajam zavičaja okupio je pojedince, zavičajna udruženja i institucije iz oblasti privrede, turizma i kulture na drugoj po redu manifestaciji u Novom Sadu.

Fond za pružanje pomoći izbeglim, prognanim i raseljenim licima AP Vojvodine se u saradnji sa Pokrajinskom vladom pobrinuo da svi sadržaji na sajmu budu besplatni, a udruženja oslobođena svih troškova koje bi imala s obzirom na to da je reč o sajamskoj manifestaciji.

Prema rečima direktora Fonda za pružanje pomoći izbeglim, prognanim i raseljenim licima AP Vojvodine, na 100 štandova svoj rad i aktivnosti predstavilo je više od 70 izlagača iz Srbije i regiona.

Sajam je posetilo 40 predstavnika opština iz regiona, kao i veliki broj predstavnika institucija i privrednih komora koji su u razgovarali o uspostavljanju ili proširenju međusobne saradnje, budućim programima i projektima. Saradnju proširuju i zavičajna udruženja formirana u Vojvodini.

Na sajmu zavičaja predstavljen je i bogat kulturno-umetnički program u kojem je nastušilo više od 300 učesnika iz naše zemlje i regiona koji su preneli deo bogate tradicije svojih prostora.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.