Održan 2. “Sajam zavičaja”

VIDEO K9: U Novom Sadu je juče održan drugi po redu "Sajam zavičaja" na kojem su učesnici imali priliku da svoj rad i aktivnosti prezentuju na najbolji mogući način.

0
82

Sajam zavičaja okupio je pojedince, zavičajna udruženja i institucije iz oblasti privrede, turizma i kulture na drugoj po redu manifestaciji u Novom Sadu.

Fond za pružanje pomoći izbeglim, prognanim i raseljenim licima AP Vojvodine se u saradnji sa Pokrajinskom vladom pobrinuo da svi sadržaji na sajmu budu besplatni, a udruženja oslobođena svih troškova koje bi imala s obzirom na to da je reč o sajamskoj manifestaciji.

Prema rečima direktora Fonda za pružanje pomoći izbeglim, prognanim i raseljenim licima AP Vojvodine, na 100 štandova svoj rad i aktivnosti predstavilo je više od 70 izlagača iz Srbije i regiona.

Sajam je posetilo 40 predstavnika opština iz regiona, kao i veliki broj predstavnika institucija i privrednih komora koji su u razgovarali o uspostavljanju ili proširenju međusobne saradnje, budućim programima i projektima. Saradnju proširuju i zavičajna udruženja formirana u Vojvodini.

Na sajmu zavičaja predstavljen je i bogat kulturno-umetnički program u kojem je nastušilo više od 300 učesnika iz naše zemlje i regiona koji su preneli deo bogate tradicije svojih prostora.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.