ODLUKU O IZLASKU NA IZBORE DONETI ŠTO PRE

536

VIDEO K9: Danas oko 14 sati završen je sastanak državnog vrha sa predstavnicima Srba sa Kosova, a povodom izbora koji se na kosovu održavaju 3. novembra. Tomislav Nikolić pozvao je Srbe da se što pre odluče hoće li ili neće izaći na izbore i poručio da ne očekuju podršku Beograda ukoliko se odluče na bojkot izbora.

Što danas ne uradimo, sutra ćemo o tome da sanjamo, poručio je danas predsednik Srbije, apelujući na Srbe sa Kosova da odluku o učešću na izborima donesu što pre. Državni vrh je poručio da Srbija nikada neće ostaviti Srbe na cedilu, a na sastanku je istaknuto da nema nedoumica povodom statusne neutralnosti i da Srbija neće dozvoliti da na glasačkim listićima bude logo države Kosovo.

Državni vrh je pozvao Srbe da izađu na lokalne izbore na Kosovu, jer je to najbolji način borbe za državne i nacionalne interese i poručio da će država ostati uz svoj narod, bez obzira kakvu odluku donesu. Predstavnici Srba istakli su da je u ovom trenutku neophodno po svaku cenu sačuvati jedinstvo naših ljudi koji žive na teritoriji Kosova i Metohije.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.