Odložena javna sednica Komisije za planove

VIDEO K9: Javna sednica na kojoj su u ponedeljak trebale biti razmatrane primedbe na Nacrt Generalnog urbanističkog plana Novog Sada, odložena je za 7. mart.  

0
55

Javna sednice Komisije za planove na kojoj je bilo predviđeno razmatranje primedbi, predloga  i sugestija na Nacrt Generalnog urbanističkog plana Grada Novog Sada do 2030. godine i Izveštaj o strateškoj proceni uticaja Generalnog urbanističkog plana Grada Novog Sada do 2030. godine na životnu sredinu, koja je trebala biti održana 21. februara u amfiteatru Spensa, odložena je zbog, kako je saopšteno, velikog broja pristiglih primedbi građana koje je neophodno obraditi u skladu sa procedurom predviđenom propisima.

Novi termin održavanja javne sednice je 7. mart ove godine u 9 časova, na istom mestu, u amfiteatru JP „SPC Vojvodina“.

Podsetimo, Nacrt GUP-a Novog Sada do 2030. godine predstavljen je na tri javne prezentacije na kojima su građani, nebvladine organizacije i strukovna udruženja podneli brojne primedbe na predložena rešenja gradskih urbanista koja se u najvećem broju slučajeva odnose na prekomernu izgradnju stambeno poslovnih prostora nauštrb zelenih površina, naročito u priobalju Dunava, kao i na način na koji je planirana izgradnja novog mosta.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.