Odgovor bez maske

VIDEO K9: U Osnovnom javnom tužilaštvu u Zrenjaninu su saslušani svedoci u slučaju hapšenja ekipe KTV televizije zbog navodnog kršenja zdravstvenih propisa tokom posete gradskoj kući u vreme pandemije.

0
27

Saslušanje još 4 svedoka zakazano je za 1. oktobar nakon čega će biti doneta odluka o tome da li će krivična prijava biti odbačena ili će krivični postupak biti nastavljen pred sudom.

Članovi ekipe KTV televizije uhapšeni su 26. marta pod optužbom da su prekršili zdravstvene propise prilikom boravka u gradskoj kući u vreme pandemije.

Komentarišući izjave svedoka, Danijel Radić je rekao da on nije počinio nikakvo krivično delo, da je ceo proces politički motivisan te da se to vidi u izjavama koje su svedoci dali pred tužilaštvom.

Kada je u pitanju ishod dokaznog postupka Radić je rekao da je s obzirom na to da je upoznat sa radom tužilaštva i sudstva u našem gradu, siguran u to da će, nakon saslušavanja svedoka 1. oktobra, postupak biti nastavljen i da će se naći pred sudom.

Podsetićemo vas da je ekipa KTV televizije uhapšena nakon što je pokušala da se obrati predstavnicima gradske uprave sa pitanjima vezanim za licitaciju državnog poljoprivrednog zemljišta u vreme pandemije korona virusa.

(Prilog KTV Zrenjanin)

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.