Odebornici u petak o “Radosnom detinjstvu”

VIDEO K9: Nova sednica Skupštine grada Novog Sada biće održana u petak, 19. aprila, a odbornici će, između ostalog, raspravljati i reorganizaciji "Radosnog detinjstva" u osam zasebnih predškolskih ustanova.

0
14

Pred odbornicima Novog Sada na sednici zakazanoj za petak, 19. aprila, naći će se dnevni red sa skoro 50 tačaka, među kojima su i predlozi odluka o izmenama i dopunama generalne i detaljne regulacije prostora nekoliko lokacija u Novom Sadu, Petrovaradinu, Veterniku, Mišeluku, Sremskoj Kamenici, kao i Predlog plana detaljne regulacije Najlon pijace.

Jedna od tema sednice biće i Predlog odluke o mreži javnih ustanova koje obavljaju delatnost predškolskog vaspitanja i obrazovanja na teritoriji Grada Novog Sada, prema koje bi Predškolska ustanova “Radosno detinjstvo” trebala biti reorganizovana u osam novoformiranih, zasebnih predškolskih ustanova.

Ovaj predlog je, inače, usvojen pre sedam godina, ali još uvek nije realizovan. Odbornici će usvajati i izveštaje o realizacijama programa investicionih aktivnosti javnih i javnih komunalnih preduzeća, Predlog plana energetske efikasnosti Grada za ovu godinu, a biće reči i o kadrovskim pitanjima.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.