Odbornici zasedaju u ponedeljak

VIDEO K9: Deseta sednica Skupštine Grada Novog Sada zakazana je za ponedeljak, 8. februara i biće, zbog pandemije, ponovo održana u velikoj sali Skupštine Vojvodine.

0
17

Pred odbornicima Novog Sada na sednici Skupštine grada u ponedeljak će se naći Plan detaljne regulacije dela radne zone Sever IV, kao i više predloga odluka o dodeli stambene podrške porodicama kupovinom stanova u javnoj svojini.

Na dnevnom redu je i Predlog odluke o izmenama i dopunama Plana generalne regulacije prostora za mešovitu namenu između Bulevara Evrope, Bulevara cara Lazara, ulica Stražilovske i Žarka Zrenjanina, Bulevara Mihajla Pupina, ulica Jevrejske i Futoške u Novom Sadu (lokalitet Danila Kiša broj 21.

Na sednici će biti razmotreni, između ostalog i Predlog odluke o izmeni i dopunama Odluke o socijalnoj zaštiti Grada Novog Sada, kao i o Programu investicionih aktivnosti Gradske uprave za socijalnu i dečiju zaštitu za 2021. godinu, zatim predlozi rešenja o davanju na korišćenje nekoliko nepokretnosti u javnoj svojini Grad, a biće govora i o predlozima Komisije za kadrovska, administrativna i mandatno-imunitetna pitanja.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.