Odbornici zasedaju u ponedeljak

VIDEO K9: Za ponedeljak je zakazana 12. sednica Skupštine Novog Sada na kojoj će, između ostalog, biti razmotreni izveštaji o radu Pravobranilaštva Grada Novog Sada i Lokalnog ombudsmana u 2020. godini.

0
13

Odbornici Novog Sada će na 12. sednici zakazanoj za ponedeljak, 5. aprila, razmatrati, između ostalog, predloge izmena i dopuna statuta ustanova kulture sa područja načeg grada, kao i programa incesticionih aktivnosti u prošloj godini gradskih javnokomunalnih preduzeća.

Na dnevnom redu su i izveštaji o radu Pravobranilaštva Grada Novog Sada i Lokalnog ombudsmana, takođe za 2020. Dnevni red je dopunjen i sa više izveštaja među kojima i Izveštajem o realizaciji Programa investicionih aktivnosti na izgradnji regionalnog centra za upravljanje otpadom za period 1. januar – 31. decembar 2020. godine.

Biće reči i o Predlogu rešenja o davanju saglasnosti na Odluku Nadzornog odbora JKP „Informatika“ o raspodeli neto dobiti utvrđene prema finansijsjkom izveštajma za 2010, 2011. i 2012. godinu. Pred odbornicima će se naći i Predlog odluke o postavljenju biste akademika Bogoljuba Stankovića ispred zgrade Departmana za matematiku i informatiku Prirodno-matematičkog fakulteta u Novom Sadu , kao i izveštaji skupštinskih saveta o stanju u oblastima javnog reda, mira i bezbednosti, kulture i informisanja, zdravstvene i socijalne zaštite i brige o deci i porodici, zaštite životne sredine i ekonomskog razvoja Grada.

Sednica će u ponedeljak, zbog prostora koji omogućava poštovanje mera protiv širenja kovida 19, biti održana u sali Skupštine AP Vojvodine.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.