Odbornici u petak o regulacionim planovima

VIDEO K9: Odbornici Novog Sada zasedaće u petak, 29. aprila, a na dnevnom redu sednice biće, između ostalog, i veliki broj izmena i dopuna urbanističkih planova.

0
108

Na Sednici Skupštine Grada Novog Sada, koja će biti održana u petak, 29. aprila pred odbornicima će se naći skoro 50 tačaka dnevnog reda.

Veliki broj njih su predlozi, izmene i dopune, regulacionih planova pojedinih delova grada, među kojima su blokovi uz Bulevar Evrope, lokalitet kompleksa MUP-a na uglu Bulevara kralja Petra I i Ulice braće Jovandić, područje južno od glavne gradske saobraćajnice na Alibegovcu, delovi Malog Limana, Detelinare i drugi.

Odbornici će raspravljati i o ustanovama kulture čiji osnivač Grad Novi Sad, o javnim parkiralištima na teritoriji Novog Sada kao i poslovanju pojedinih javno komunalnih preduzeća.

Na dnevnom redu su i odluke o dodeli stambene podrške kupovinom stana u javnoj svojini Grada Novog Sada za dvočlana, četvoročlano i petočlana domaćinstva te predlozi o davanju imena 15 ulica u Veterniku i jedne u Novom Sadu.

Odbornici će razmatrati iizvešataje o radu lokalnog ombudsmana, Pravobranilaštva i Saveta za međunacionalne odnose Grada Novog Sada za 2021 godinu, kao i Plan rada Gradskog štaba za vanredne situacije za 2022. godinu.

Izjašnjavaće se i o predlozima i o predlozima rešenja o imenovanjima direktora JKP „Informatika“ i „Parking servisa“.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.