Odbornici u petak o poslovanju TONS-a u 2023.

VIDEO K9: Za petak je zakazana sednica Skupštine Novog Sada na kojoj će jeda od tema biti i poslovanje gradske Turističke organizacije u prošloj godini.

0
21

Članovi Saveta za ekonomski razvoj grada jednoglasno su nakon razmatranja prihvatili Izveštaj o realizaciji Programa rada Turističke organizacije Novog Sada sa Finansijskim planom i Programom i planom promotivnih aktivnosti Grada Novog Sada za period januar-decembar 2023. godine i uputili ga na usvajanje odbornicima koji će zasedati u petak.

U Izveštaju o realizaciji Programa rada gradske Turističke organizacije sa finansijskim planom i programom i planom promotivnih aktivnosti
Grada Novog Sada za prošlu godinu navedeno je da je, nakon izmena Programa, planirani iznos sredstava iznosio 135.380.856 dinara. Od toga su prihodi iz gradskog budžeta iznosili 77.880.856 dinara.

Turistička organizacija Novog Sada je prošle godine realizovala brojne aktivnosti, naglasio je Branislav Knežević, direktor TONS-a.

Planirani su prihodi od boravišne takse 57.500.000, a ostvareni su u iznosu od 58.710.356 dinara, odnosno 102,10%. Ukupan iznos realizovanih sredstava je 112.081.786 dinara.

Kada je reč o predstojećim aktivnostima, Knežević najavljuje nove zanimljive sadržaje.

U danas usvojenom izveštaju, između ostalog, stoji i da je Turistička organizacija Novog Sada 22. marta 2023. bila domaćin prvom putničkom brodu, čime je u Novom Sadu otvorena turistička sezona kruzera prošle godine za celu Srbiju.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.