Odbornici u petak i o Urbanizmu

VIDEO K9: Na predstojećoj Sednici Skupštine grada pred odbornicima će se naći i predlog odluke o sprovođenju javnog konkursa za direktora JP "Urbanizam" u novom mandatu, koji su na današnjoj sednici usvoili članovi Saveta za urbanizam, poslovni prostor i stambenu podršku.

0
76

Članovi Saveta za urbanizam, poslovni prostor i stambenu podršku Skupštine Novog Sada usvojili su danas predlog odluke o sprovođenju javnog konkursa za direktora JP “Urbanizam” u novom mandatu.

Podsetimo, aktuelni direktor Dušan Miladinović je na toj funkciji u drugom četvorogodišnjem mandatu. Uslovi konkursa u predloženoj odluci predviđaju, između ostalog, da kandidat nije član nijedne političke stranke ili da u stranci ima status “mirovanja”.

Savet za urbanizam usvojio je danas i niz tačaka dnevnog reda vezanih za planove generalne i detaljne regulacije delova Novog Sada, Rumenke i Petrovaradina.

Usvojen je i Izveštaj o realizaciji Odluke o Programu stambene podrške kupovinom stana u javnoj svojini Grada, kao i predložena rešenja o davanju na korišćenje nepokretnosti u javnoj svojini Grada Novog Sada Autonomnoj pokrajini Vojvodini za potrebe Ustanove socijalne zaštite Gerontološki centar „Novi Sad“, bez naknade.

Odbornici Novog Sada konačnu reč o ovim predlozima daće na sednici Skupštine Novog Sada zakazanoj za petak, 10. februara.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.