Odbornici u petak i o urbanističkim planovima

VIDEO K9: Odbornici Novog Sada će i na narednoj sednici gradskog parlamenta, u petak, raspravljati o brojnim urbanističkim planovima, a ove tačke dnevnog reda danas su prihvatili i uputili im na usvajanje članovi Saveta za urbanizam, poslovni prostor i stambenu podršku.

0
17

Članovi Saveta za urbanizam, poslovni prostor i stambenu podršku Skupštine Novog Sada prihvatili su brojne predloge izmena i dopuna planova detaljne regulacije delova Novog Sada, Veternika, Futoga, Sremske Kamenice i Petrovaradina, među 20 tačaka koliko su imali bna dnevnom redu današnje sednice.

Na današnjoj sednici prihvaćeni su i Predlog plana detaljne regulacije novosadske Najlon pijace koji je rađen duže vreme s obzirom na nove potrebe grada. Na ovom prostoru smešteni su Regionalni poštanski centar i Najlon pijaca, za koju je planirano proširenje kapaciteta.

U Futogu su planirane izmenama i dopunama Plana detaljne regulacije linijskog centra duž Ulice cara Lazara, a radi se o parceli koja se nalazi u severnom delu ove ulice na kojoj se nalazi objekat koji je bio pod zaštitom.

Članovi Saveta razmatrali su i prihvatili i Predlog odluke o otpisu potraživanja na ime zakonske kamate koja se vode kod Gradske uprave za imovinu i imovinsko – pravne poslove, kao i predloge za dodelu stanova u javnoj svojini Grada u Kisačkoj 55, kao vid stambene podrške višečlanim porodicama boraca i ratnih vojnih invalida.

O prihavećnim predlozima raspravljaće odbornice i odbornici na sednici gradske Skupštine zakazanoj za petak.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.