Odbornici u petak i o komunalnim temama

VIDEO K9: Na sednici Saveta za komunalne delatnosti prihvaćeno je svih 19 tačaka dnevnog reda o kojima će raspravljati odbornice i odbornici Novog Sada na sednici Skupštine grada zakazanoj za petak.

0
21

Članice i članovi Saveta za komunalne delatnosti su na današnjoj sednici raspravljali o 19 tačaka, među kojima su i Izveštaji o realizaciji programa investicionih aktivnosti javnih komunlanih preduzeća za prošlu godinu.

Pored ovih, većinom glasova prihvaćeni su i izveštaji o realizaciji programa investicionih aktivnosti i usluga gradskih javno-komunalnih preduzeća Gradsko zelenilo, Parking servisa i Zoohigijene i veterine u prošloj godini.

Savet je prihvatio i Izveštaje o realizaciji Programa investicionih aktivnosti u cilju održavanja čistoće na javnim površinama, izgradnji regionalnog centra za upravljanje otpadom i izgradnji sistema za javno uzbunjivanje na teritoriji Novog Sada za 2022. godinu, kao i Godišnji likvidacioni izveštaj sa stanjem na dan 31. decembar 2022. godine Zavoda za izgradnju Grada.

Prihvaćeni su i zajedno sa ostalim predlozima i izveštajima upućeni gradskom parlamentu na dalje razmatranje i Izveštaj o realizaciji Programa poslovanja Javnog komunalnog preduzeća „Put“ sa Finansijskim izveštajem za 2022. godinu, kao i Predlog rešenja o davanju saglasnosti na Odluku Nadzornog odbora ovog preduzeća o raspodeli dobiti za prošlu godinu i Predlog rešenja o davanju saglasnosti na Odluku o izmenama i dopuni Programa poslovanja za ovu godinu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.