Odbornici u četvrtak usvajaju GUP

VIDEO K9: Predlog generalnog urbanističkog plana grada Novog Sada do 2030. godine, koji je izazvao burne polemike i reakcije dela javnosti, na dnevnom je redu sednice Skupštine grada zakazane za četvrtak, 21. jula.

0
58

Predlog generalnog urbanističkog plana grada Novog Sada do 2030. godine, koji je izazvao negodovanje dela javnosti, burne reakcije tokom nekoliko javnih prezentacija ovog dokumenta i na koji je prigovore potpisalo više od 10.000 sugrađana, na dnevnom je redu za usvajanje sednice gradskog parlamenta zakazane za naredni četvrtak.

Pred odbornicima Novog Sada, pored toga, naći će se, između ostalog i niz izveštaja o realizaciji programa investicionih aktivnosti javnih i javno-komunalnih gradskih preduzeća i ustanova za 2021. godinu, kao i Izveštaj o realizaciji Programa investicionih aktivnosti na izgradnji regionalnog centra za upravljanje otpadom u 2021. godini, za period 1. januar – 31. decembar prošle godine.

Na sednici će biti reči i o Predlogu odluke o obrazovanju Odbora za sprovođenje Odluke o postavljanju spomen – obeležja Mitru Subotiću Subi u Novom Sadu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.