Odbornici u četvrtak i o javnoj bezbednosti

VIDEO K9: Programi korišćenja sredstava za zaštitu od požara i o investicionim aktivnostima na izgradnji sistema za javno uzbunjivanje za 2024. godinu neke su od tema koje će se naći na dnevnom redu sednice gradskog parlamenta u četvrtak, a kojima su se danas izjasnili članovi Saveta za javni red i mir i bezbednost Skupštine Novog Sada.

0
23

Predlog odluke o Programu korišćenja sredstava za zaštitu od požara za 2024. godinu i Predlog odluke o Programu investicionih aktivnosti na izgradnji sistema za javno uzbunjivanje na teritoriji Grada Novog Sada za 2024. godine prihvatili su na današnjoj sednici članovi Saveta za javni red i mir i bezbednost.

Predložena odluka o Programu korišćenja sredstava za zaštitu od požara za narednu 2024. godinu obuhvata nabavku vatrogasnih vozila i to komandno-logističkog vozila sa pripadajućom opremom i malog dostavnog vozila i vatrogasnog vozila – autocisterna sa pripadajućom opremom i predstavlja nastavak realizacije iz 2023. Sredstva za realizaciju ovog programa obezbeđuju se iz gradskog budžeta za 2024. u iznosu od 38.500.000 dinara.

Program investicionih aktivnosti na izgradnji sistema za javno uzbunjivanje na gradskoj teritoriji za 2024. godine obuhvata izradu projektne dokumentacije za izgradnju sistema za javno uzbunjivanje, za šta su planirana sredstva u budžetu za narednu godinu od 10.089.000 dinara.

O prihvaćenim predlozima raspravljaće odbornice i odbornici u četvrtak, na sednici Skupštine Novog Sada.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.