Odbornici sutra o izvršenju budžeta

VIDEO K9: Za sutra je zakazana osamnaesta po redu sednica Skupštine Novog Sada sa dnevnim redom na kojem je više od 30 tačaka, a najviše onih iz oblasti urbanizma. Jedna od tačaka je i izvršenje gradskog budžeta u prvih 6 meseci ove godine.

0
14

Oblast urbanizma biće tema o kojoj će sutra najviše biti reči na sednici Skupštine Novog Sada. Pred odbornicima će se, između ostalog, naći nekoliko planova detaljne regulacije, potom izmene i dopune pojedinih planova generalne i detaljne regulacije, kao i odluke o izradi planova pojedinih urbanističkih celina.

Osim toga, na dnevnom redu je i Izveštaj o izvršenju budžeta Novog Sada za prvih šest meseci ove godine. Rasprava će biti vođena i o komunalnim temama među kojima su izmene i dopune Odluke o Programu uređivanja građevinskog zemljišta za 2021. godinu, potom izveštaji o realizaciji investicionih aktivnosti u prvoj polovini godine za JKP „Put“, „Lisje“ i „Tržnica“, te davanje saglasnosti na procenu vrednosti kapitala i imovine JKP „Put“ i Spensa.

Među predloženim tačkama je Predlog odluke o finansiranju 15 darovitih studenata UNS-a, nekoliko tačaka iz oblasti kulture, kao i Izveštaj o radu gradskog Centra za socijalni rad za prethodnu,
te davanje saglasnosti na Program rada Centra za ovu godinu.

Poslednje tačke dnevnog reda rezervisane su za kadrovska rešenja, među kojima je i imenovanje dosadašnjeg v. d. direktora JGSP-a Ivana Radojičića za generalnog direktora tog preduzeća. Sednica Skuštine Novog Sada će i ovoga puta, zbog poštovaja epidemioloških mera, biti održana u velikoj sali Skupštine Vojvoidne.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.