Odbornici sutra o gradnji kovid bolnice

VIDEO K9: Sednica Skupštine Grada Novog Sada, 13. po redu, biće održana sutra u Velikoj sali Skupštine AP Vojvodine. Na predloženom Dnevnom redu sednice naći će se svega šest tačaka, od kojih je najvažnija ona koja se tiče izgradnje nove kovid bolnice na Mišeluku.

0
17

Vodeće teme sutrašnje sednice Skupštine Novog Sada odnose se na izmene i dopune Odluke o Programu uređivanja građevinskog zemljišta za 2021. godinu i Predlog odluke o otuđenju neizgrađenog građevinskog zemljišta u javnoj svojini Grada Novog Sada u javnu svojinu Republike Srbije, neposrednom pogodbom, bez naknade, koje su jednoglasno prihvatili Članovi Saveta za komunalne delatnosti na danas održanoj sednici.

Zbog opšte epidemiološke situacije i potrebe da neodložno budu stvoreni preduslovi za pokretanje postupka javne nabavke radova na izgradnji saobraćajnih površina sa pratećom infrastrukturom za potrebe opremanja lokaliteta kovid bolnice na Mišeluku III, neophodno je, kako je rečeno, da kroz Program uređivanja građevinskog zemljišta bude obezbeđeno 250.000.000 dinara.

Usvajanjem ovih tačaka stiču se uslovi za realizaciju izgradnje kovid bolnice, investicije koja je nedavno najavljena i od značaja je za Republiku Srbiju.

Pred odbornicima na sutrašnjoj Sednci Skupštine grada naći će se i Predlozi i Izveštaji koje su danas većinom glasova prihvatili članovi Saveta za urbanizam, poslovni prostor i stambenu podršku.

Odbornice i odbornicI raspravljaćesutra i o pojedinim kadrovskim rešenjima koje je pripremila Komisija za kadrovska, administrativna i mandatno-imunitetna pitanja Skupštine Novog Sada.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.