Odbornici sutra i o urbanističkim planovima

VIDEO K9: Na sutrašnjoj Sednici Skupštine Novog Sada pred odbornici ćese naći oko 40 tačaka dnevnog reda, među kojima i Predlozi koje su većinom glasova juče usvojili članovi Saveta za urbanizam, poslovni prostor i stambena pitanja.

0
226

Predloge odluka o izmenama i dopunama Prostornog plana  na lokalitetu radne zone u Kaću, plana detaljne regulacije prostora za proširenje stanovanja – Klisa u Starim Ledincima, zatim plana detaljne regulacije prostora za poslovanje na ulaznim pravcima uz Ulicu školsku u Veterniku, kao plana detaljne regulacije novog centra u Rumenki, većinom glasova su usvojili članovi Saveta za urbanizam, poslovni prostor i stambenu podršku Skupštine Novog Sada.

Na sednici je takođe usvojen i Predlog plana generalne regulacije Kliničkog centra Vojvodine.

Savet je na ovoj sednici, između ostalog, prihvatio Analizu poslovanja javnih i javno komunalnih preduzeća čiji je osnivač Novi Sad za 2020. godinu, sa preduzetim merama za otklanjanje poremećaja u poslovanju, kao i Informaciju o stepenu usklađenosti planiranih i realizovanih aktivnosti iz programa poslovanja javnih i javno komunalnih preduzeća čiji je osnivač Grad Novi Sad , takođe za prošlu godinu.

O svim ovim predlozima konačnu reč daće odbornici na sutrašnjoj sednici gradskog parlamenta.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.