Odbornici sutra i o SPENS-s

VIDEO K9: Na dnevnom redu sednice Skupštine Novog Sada sutra će se naći i nekoliko tačaka vezanih za poslovanje SPENS-a u prošloj godini.

0
65

Odbornici Novog Sada na sutrašnjoj sednici gradskog parlamenta razmatraće, između ostalog, Izveštaj o realizaciji Programa korišćenja sredstava za obezbeđenje uslova za nesmetano obavljanje delatnosti JP SPC ” Vojvodina, kao i Izveštaj o realizaciji Programa investicionih aktivnosti ovog preduzeća, oba za 2022. godinu.

Prema prvom izveštaju, za realizaciju Programa korišćenja sredstava za obezbeđenje uslova za nesmetano obavljanje delatnosti obezbeđeno je 30 miliona dinara koji su raspoređeni na obaveze po računima za električnu energiju, gas i freon.

Prema Izveštaju o realizaciji Programa investicionih aktivnosti JP SPC ” Vojvodina za prethodnu godinu, planirana sredstva iz gradskog budžeta za kapitalne subvencije u iznosu od 39.000.000 dinara raspoređena su na rekonstrukciju postrojenja za pripremu bazenske vode dečijeg i srednjeg bazena SC „Sajmište“ u iznosu od 34.735.600,80 dinara te 3.570.000 dinara za nabavku sportskog semafora za potrebe zatvorenog bazena SPENS-a.

Ove izveštaje prihvatili su pre dva dana i članovi Saveta za sport i omladinu i uputili ih skupštini na usvajanje.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.