Odbornici sutra i o gradskim preduzećima

VIDEO K9: Odbornici Novog Sada na sutrašnjoj sednici razmatraće i predloge rešenja o imenovanju direktora Novosadske toplane, Stana i Tržnice. Predloženi kandidati trenutno obavljaju funkcije vršilaca dužnosti direktora ovih javno komunalnih preduzeća.

0
12

Članovi Saveta za komunalne delatnosti većinom glasova usvojili su juče izveštaje o poslovanjima u za 2020. godini javnog komunalnih preduzeća „Parking servis“ i Javnog gradskog saobraćajnog preduzeća „Novi Sad“.

Savet je prihvatio i Predlog rešenja o davanju saglasnosti na Odluku Nadzornog odbora Javnog komunalnog preduzeća „Parking servis“ Novi Sad o raspodeli dobiti za 2020. godinu, Predlog rešenja o davanju saglasnosti na Izveštaj o radu i završni račun Agencije za energetiku Grada Novog Sada za 2020, Predlog rešenja o davanju saglasnosti na Odluku o izmenama Programa poslovanja Javnog komunalnog preduzeća „Čistoća“ Novi Sad za 2021, kao i predloge rešenja o imenovanju direktora javno komunalnih preduzeća „Novosadska toplana“, „Stan“ i „Tržnica“, koji su do sada obavljani funkcije v.d. direktora ovih preduzeća.

O usvojenim izveštajima i predlozima konačnu reč daće odbornice i odbornici Novog Sada na sutrašnjoj sednici gradskog parlamenta.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.