Odbornici o radu javnih preduzeća

VIDEO K9: Na sednici Skupštine Novog Sada danas su razmatrani i izveštaji o radu javnih i javno-komunlanih preduzeća u prošloj godini. Odbornici vladajuće stranka zadovoljni su njihovim poslovanjem, dok opozicija smatra da su izveštaji frizirani jer je u svakom od njih navedena realizacija investicija od 100 odsto.

0
48

Na današnjoh sednici gradskog parlamenta novosadski odbornici raspravljali su o 42 tačke dnevnog reda, među kojima je bilo i nekoliko urbanističkih planova, ako i izveštaji o radu javnih i javno komunalnih preduzeća i ustanova za prošlu godinu, što je usvojeno većinom glasova odbornika vladajuće koalicije.

Crnobarac je, kao jedan od najvažnijih, izdvojio plan detaljne regulacije radne zone Sever 2 i lokaliteta na kojem će biti izgađena buduća gradska veletržnica.

Odbornici opozicionih starnaka kritikovali su niz stavki, između ostalog i izveštaje o radu javnih preduzeća za prošlu godinu, za koje smatraju da nisu realni.

Skupština grada danas je imenovala članove nekoliko nadzornih i školskih odbora te odobrila i treći mandat direktoru “Urbanizma” Dušanu Miladinoviću koji je bio i jedini kandidat na konkursu. Na dnevnom redu sednice bilo je i imenovanje nekoliko ulica, kao i odluka o privremenom stambenom zbrinjavanju ugroženih građana.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.