Odbornici o izvršenju budžeta

VIDEO K9: Današnja sednica Skupštine grada u najvećoj meri posvećena je razmatranju Izveštaja o izvršenju budžeta grada Novog Sada za proteklih šest meseci ove godine, kao i urbanističkim temama i urbanističkim planovima.

0
32

Gradski budžet u prvih 6 meseci ove godine prihodovan je u iznosu od 18 miliona i 705 hiljada dinara, uključujući i preneta neutrošena sredstva iz ranijih godina, i za 11,3 odsto je veći od planiranih za izvršenje u tom periodu.

Radikali su, međutim, glasali protiv usvajanja izveštaja o polugodišnjem izvršenju gradskog budžeta grada, nezadovoljni pre svega njegovom rashodovnom stranom.

Iz Odborničke grupe DSS ističu da je skoro jedna trećina gradskog budžeta na računima u bankama, što kako kažu, u ovom trenutku, u septembru, ne bi trebalo da se dešava.

Pred odbornicima su se danas na dnevnom redu našli i niz komunalnih i tema iz oblasti urbanizma, kao i izveštaji o realizaciji investicionih aktivnosti u prvoj polovini godine za javnokomunalna preduzeća „Put“, „Lisje“ i „Tržnica“, kao i davanje saglasnosti na procenu vrednosti kapitala i imovine preduzeća „Put“ i SPENS.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.