Odbornici Novog Sada u utorak o izvršenju gradskog budžeta

VIDEO K9: Odbornici Novog Sada u utorak će, između ostalog, raspravljati i o izvršenju gradskog budžeta u prvih šest meseci ove godine.

0
183

Budžet Grada Novog Sada u 2019. godini planiran je u iznosu od skoro 26 milijardi dinara, a za prvih šest meseci prihodovano je oko 13 milijardi 750 hiljada ili 52,3 posto, stoji u izveštaju o izvršenju gradskog budžeta u ovom periodu koji će se u utorak naći na pred odbornicima.

Sa druge strane, iz gradske kase potrošeno je oko 8 milijardi dinara, što je oko 53,4 odsto rashoda planiranih za period od januara do juna.

Na dnevnom redu sednice gradskog parlamenta u utorak će biti i izmene i dopune regulacionih planova za desetak lokacija na području grada, između ostalih i dela centra Petrovaradina, Sremske Kamenice, Veternika i Kaća. Odbornici Novog Sada raspravljaće i o polugodišnjim izveštajima o investicionih aktivnosti naših javno komunalnih preduzeća, a jedna od tačaka je i godišnji likvidacioni izveštaj sa stanjem na dan 31. decembra 2018. godine Javnog preduzeća “Poslovni prostor” Novi Sad – u likvidaciji.

Na dnevnom redu su i predlozi Komisije za nazive 17 ulica u našem gradu, kao i predlog o postavljanju spomen-ploče Jelici Bjelović Bernadžikovskoj.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.