Odbornici i o poslovanju Urbanizma

VIDEO K9: Na sednici novosadskog parlamenta u petak će biti reči i o poslovanjima Javnog preduzeća „Urbanizam“ i gradske Stambene agencije.

0
30

Članovi Saveta za urbanizam, poslovni prostor i stambena pitanja većinom glasova usvojili su Izveštaj o realizaciji godišnjeg Programa poslovanja Javnog preduzeća „Urbanizam“ sa finasijskim izvešatajem, kao i Godišnji izveštaj o radu Stambene agencije Grada Novog Sada za 2019. godinu.

Na sednici je usvojen i Predlog rešenja o davanju saglasnosti na Odluku o raspodeli dobiti Javnog preduzeća „Urbanizam“ za 2019. kao i Predlog odluke o izradi izmena i dopuna Prostornog plana Grada Novog Sada na lokalitetu radne zone u Kaću.

Usvojen je i Predlog rešenja o razmeni nepokretnosti neposrednom pogodbom između Grada i preduzeća Euroinvest NS DOO Novi Sad, na lokalitetu koji se nalazi na uglu Temerinske 34 i Branka Radičevića 1.

Savet je prihvatio i Predlog rešenja o imenovanju likvidacionog upravnika Javnog preduzeća „Poslovni prostor“. O usvojenim izveštajima, predlozima i informacijama konačnu reč daće odbornice i odbornici na sednici Skupštine grada u petak, 2. oktobra.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.