Odbornici Čajetine zasedaju u četvrtak

VIDEO K9: Za četvrtak, 18. februara, sazvana je osma po redu sednica Skupštine opštine Čajetina na kojoj će odbornici, između ostalog, razmatrati i Predlog rešenja o davanju saglasnosti na izmene finansijskog plana "Gold gondola Zlatibor" za 2021. godinu.

0
23

Pred odbornicima Čajetine u četvrtak će se, na 8. po redu sednici u novom sazivu, naći tridesetak tačaka dnevnog reda, a među prvim Predlog rešenja o davanju saglasnosti na Program rada sa finansijskim planom za 2021. godinu lokalne Biblioteke “Ljubiša R. Đenić”, kao i predlozi odluka o prevozu dece i učenika, zatim o izmeni odluke o osnivanju DOO Zlatiborski Eko – Agrar, kao i o prenosu udela bez naknade u kapitalu Privrednog društva FULL PROTECT’’ doo Beograd, o izmeni odluke o držanju domaćih životinja i kućnih ljubimaca na teritoriji opštine Čajetina.

Na dnevnom redu je, između ostalog, Predlog rešenja o usvajanju Stategije razvoja GIS-a opštine Čajetina, a odbornici će raspravljati i o izmeni i dopuni osnivačkog akta JKP Vodovod Zlatibor te o davanju saglasnosti na izmene finansijskog plana JP Gold gondola Zlatibor za tekuću godinu.

Na sednici će biti reči i o više predloga rešenja o otuđenju građevinskog zemljišta u javnoj svojini neposrednom pogodbom i predloga odluka o uređivanju građevinskog zemljišta sredstvima investitora.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.