Odbornici Čajetine o budžetu

VIDEO K9: Sutra će zasedati i odbornici Opštine Čajetina pred kojima će se, između ostalog, naći Izveštaj o izvršenju budžeta opštine u prvih šest meseci ove godine, kao i predlog o rebalansu budžeta za 2020.

0
44

Treća sednica Skupštine opštine Čajetina počeće sutra u 11 sati u Kulturnom centru na Zlatiboru usvajanjem dnevnog reda i razmatranjem Izveštaja o izvršenju opštinskog budžeta za period od januara do 30. juna ove godine, a potom i Predlog odluke o rebalansu budžeta za 2020.godinu.

Među 31. predloženom tačkom reda su i predlozi odluka o izmeni odluke o organizaciji Opštinske
uprave, o određivanju prostora na kome nije dozvoljeno javno okupljanje te o dopuni odluke o utvrđivanju doprinosa za uređivanje građevinskog zemljišta.

Pred odbornicima će se naći i nekoliko predloga rešenja o otuđenju građevinskog zemljišta u javnoj svojini neposrednom pogodbom, kao i Predlog rešenja o imenovanju direktora JP Gold gondola Zlatibor.

Pored nekoliko odluka o uređenju građevinskog zemljišta, biće reči i o davanju na korišćenje javnog parking prostora, kao i o dopuni odluke o osnivanju društva sa ograničenom odgovornošću “Zlatiborski Eko Agrar” i imenovanju predsednika i članova Nadzornog odbora tog društva.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.